OVER ONS

Keukenmakelaar aan huis, de naam zegt het al: persoonlijk advies aan huis. Sinds 2014 ontwerpen wij keukens van gerenommeerde merken in het midden en hoog segment. Onze jarenlange ervaring met keukenleveranciers, meubelmakers en bouwarchitecten zorgt ervoor dat wij van alle (keuken)markten thuis zijn en daarom van iedere uitdaging een passend ontwerp weten te maken. 

Keukenmakelaar werkt in opdracht van de klant (en niet in opdracht van de keukenleverancier) en zit daarom aan de andere kant van de keukentafel.

Wij ontwerpen uw keuken, geven sturing tijdens winkelbezoeken en vertalen de wensen naar de behoefte van de klant. Wij zijn onafhankelijk en kunnen daarom onze klant een eerlijk en betrouwbaar advies geven. Persoonlijke begeleiding en ontzorging vanaf het eerste idee tot aan de keukenplaatsing.

ONZE WERKWIJZE

ADVIES AAN HUIS


U heeft verbouw- of verhuisplannen en overweegt een nieuwe keuken. Er zijn zoveel ideeën, mogelijkheden en keukenshowrooms.

Maar waar gaat u beginnen? ... Bij een lekkere bak koffie, gewoon bij u thuis. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en uw plannen vorm te geven. Samen bepalen we strategie en begeleiden we u tijdens het gehele aankoopproces van uw keuken.


Naast keukenadvies kunnen wij u ook helpen met de keuze van de rest van uw interieur. Denk hierbij aan een vloer, wandbekleding en raamdecoratie. Indien gewenst kunnen wij uw gehele verbouwing begeleiden dankzij de bouwbedrijven waar we mee samenwerken.

ONTWERP OP MAAT


Onder het genot van een kop koffie, luisteren we naar uw verhaal en vertellen wij graag hoe we u het beste kunnen helpen. Zo is onze dienstverlening, net als uw keukenontwerp, geheel maatwerk. Waar de één behoefte heeft aan meerdere showroombezoeken, blijft de ander liever thuis en laat zich geheel verrassen. U bepaalt, wij begeleiden.


Naast persoonlijke begeleiding ontvangt u van ons een compleet keukenontwerp, detailtekening, leidingadvies en gespecificeerde offerte. Geheel gebaseerd op uw wensen en behoeften.